lauantai 24. elokuuta 2013

20.pvä Persereeniä..!!

Viikko hurahtanut. Tähän on alkanu jo tottumaan. Ruokarytmi ollut hyvinkin säännöllinen päivien aikana. Huomannu kyllä sen että jos ei se sapuska ole pöydässä 3-4h päästä viim. nii meikällä kiehuu. Ja jos mä en saa mun PÄHKINÖITÄ. Hitsi ku niistä on muodostunu sellanen hitsin herkku ja niitä ku ei saa ottaa ku se tietty määrä. Sama on hedelmät. Appelsiini ruuan jälkeen. Pulla vs appelsiini, appelsiini voitti se lyttäs pullan mössöksi 1-0.
Karsee ku jää koukkuun tähän liikkumiseen. Jos ei ole aamulenkkiä tai reeniä nii johan menee pähkinä nokkaan. Mut lepopäivän pyhitän. Johan se jossain kirjassa mainitaankin.. muista pyhittää lepopäivä. JOo, Meidän muut kuntodietin tytöt on laatineet muutamia sääntöjä  " Elä himoitsen toisen rahkaa"  .... no siinäpä ne taisi olla.  Olipa hauska...ootappa ku nauran.. *hahhahh*

Tällä viikolla olen vetäny sitten aamulenkkiä ja salia. Kahvakuulassa piti ottaa oikein 12kg ja 8kg puntit. Olis voinu ottaa kyllä 16kg mutta se olis lentäny takaseinään.
Pojan opettaja tossa ykspäivä ihmetteli ku aamulla juoksin koulun ohi saattaen tytön samalla kouluun ja jatkoin lenkkiä.  Saman iltana menin pojan vanhempain iltaan samoissa juoksuvaatteissa johon opettaja tokaisi.. vieläkö sää oot lenkillä.. Mulla ei taida olla muita vaatteita enää päällä ku juoksu pökät ja takki ja lippis sekä tennarit.

Tänään vedin sitten kunnon persetreenin. Huusiko jalat jotain?? ihan älytön pumppi jaloilla. VAtsarutistuksia sitten menikin se 200kpl kuten muitankin liikkeitä. Vähän palautusjuomaa ja silleen.Illalla vois pyytää kultsia hieroon takareisiä. On muute sen verran jumissa. Onneksi on hieronta aika tiedossa. Jospa sitä nyt iltavuoroon lähtis. Pusailis mennessä hauiksia. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti