torstai 8. elokuuta 2013

Pakarat huutaa hoosiannaa!

Neljäs päivä on eilistä helpompi. Tänään aloitin heräämällä rauhassa. Olin sopinut mustikanpoimintaa työkaverin kans. Mentiin metsään ja saatiin saaliiksi ihan hyvä satsi mustikoita. On mitä syö iltaisin. On se jännä kun on pakko syödä marjoja niin sitä vetelee vaikka niitä viinimarjoja vaikkei niistä oikein tykkää.
Töistä oli vapaa päivä mutta treenit silti jatkuu. Salilla kävin tekeen kahvakuulat. Kokeilin näin ekalla keralla 4kg:lla ja 8kg:lla. Ens kerraksi lisään painoja. Hiki silti lensi. Huomenna voi pakarat olla pinkeinä.

Ruoka valioon alkaa jo tottumaan. Roppa ei niinkään pistä vastaan. Suolaakin tulee otettua kourallinen edelleen jotta heikko olo ei yllätä. Tänään ei tosin tullu juotua vettä kuin 2-3litraa ja sen huomasi olotilassa. Väsy iski päivällä.

no, huomenna tupla vuoro töissä ja vapaa päivä treeneistä. Seuraava onkin sitten sunnuntaina. Lauantaina Likkojen lenkille 7,5km juoksuun. Illalla voisi syödä hyvin... salaattia ja lihaa kappas vaan. Nyt, jälleen otan yhteyden Mattiin ja pyydän hiekottamaan silmäni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti