torstai 15. elokuuta 2013

10. päivä eikä loppua näy...


Tänään vedin sitten taas aamulenkin klo 7.30 kuten maanantainakin ja tiiistaina muistaakseni.Tänään taas tuntui siltä että olisi voinu juosta vähän pidemälleki...

Töistä olikin onneksi vapaata ja piti ihan miettiä että pitiköhän sitä sittenki johonki mennä. Kai mulle soitetaan jos mää jostain myöhästyn..
No, hyvällä omallatunnolla väsäsin enkun tehtäviä aamupäivän ja suunnittelin jotain ruokaa kun tuo salaatti alkaa pyrkimään takasipäin.
Keksin sitten oikein toimivan munakoisopaistoksen jauhelihalla ja kaikenmailman salllituilla lisukkeilla. Olipa muuten mahtava fiilis vetästä oikeeta ruokaa.

Iltasella houkuttelin ton kultsin sitten lenkkipolulle vetäiseen tän päivän treenit eli mäkijuttuja.  Uuuh... mikä fiilis ku jaksoi vetää 30minsaa intervallia. Kultsi puuskutti vielä pitkään sen jälkeen, yritin tsempata että kun peruskunto alkaa löytymään niin sitä jaksaa ihan eritavalla. 

vetäisin sitten palatusjuomat ja kotona ruoka venyi liian pitkälle nii meikä alkoi täriseen ku ihan heikko olo.. äkkiä vetäsin rahkat ja munat sekä fileet naamarii... johan helpotti. Mies sanoiki lapsille että tulukaapa pois sieltä äitin luota ku on noin kärtynen.. no meikä oli, paistoin munia ja sapetti ku hemmetti jäivät vielä kiinni ja älytö näläkä. Toiset veti leipää ja uuuuh.. ihania leipiä! kävi muuten leipä suussa mutten haukannu. samoin kävi mokkapalojen kans, aukasin suuni ja pistin sen suuhun ... mutten haukannu. Ärisin vain...

Huomenna kouluun taas enkun tunneille. Olispa yhtä innostunut enkusta ku tästä kuntodietistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti