keskiviikko 7. elokuuta 2013

Suolaa, suolaa ja enemmän suolaa!

3.päivä ja ehkä tämä tästä. Aamulla nukuin kunnolla. Ihan senkin vuoksi että kaks päivää väsyttäny. Kuulemma ruokavalion muutos ja suolan puute väsyttää. Kun aloin miettimään että mistä oikeasti saan suolaa tässä ruokavaliossa, niin empä juuri mistään. Joten merisuolaa purkkiin ja purkki töihin messiin. Sitten kun toiset joi kahvia, minä vetelin suolaa ja vettä. Olo oli kyllä ihan erilainenkin ei niin väsyttäny. Pysyin jopa töissä hereillä. Toiset töissä söivät herkkuja. Minä söin protskujuomaa ja omenaa. Mulla ei silti nälkä ollu kun toiset sanoivat että on kokoajan.

Eilen kävin vaakalla tsekkaamassa tilannetta. Olo on ollu melkosen laiha kun hiilarit vähissä. -1kg kahdessa päivässä. Turvotukset lähteneet liitämään. Lihaksissakin tuntuu jotenki omituiselta. Ei ne kipeet ole vaan ihan ku ne olis täytetty jollain.. ja silti kipeet.

Onneksi huomenna vapaa päivä. Saa levätä. paitsi että pitäis joku lenkki vetäistä aamusella. Saapa nähdä jaksaako vääntäytyä. Onneksi torstaina on palautumista tiedossa. Nyt menen ottamaan pienen meditaation sänkyyn..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti