tiistai 13. elokuuta 2013

8. päivä: Aikainen muija puntit nappaa..

Eilisen jälkeen olo oli hiukan väsyny. Heräsin eilen klo 6 lenkin kautta kouluun ja koulusta iltaan... zzz.zzz... rättiväsyneenä kotiin ja nukkumaan. Kello herättikin jälleen tänä aamuna klo 6. Iloisin mielin ( nii just...) muksut sängystä ylös ja kouluu kasiksi. Empä sitte heittäny aamulla syötävää suuhuni vaan lähdin vesilasin voimin lenkkeilemään tytön kans koululle. Kultsi käveli kädet taskussa 100m perässä.. liekkö sitä jurppi ku meikä juoksi tai sitä ahdisti ku revin sen ylös.

Lenkkeily kävikin alkulämmittelystä treenaamiseen. Sali ammotti tyhyjyyttä klo 8 aamulla. Mikä oiva tilaisuus varata kaikki laitteet vain itelle. Minä ite.  nooo... onneksi heräsin lenkillä ja eiku punttien ääreen.
Kokonaisvaltainen punttireeni mukavasti lämmitti roppaa ja sai kyllä soijan valuun pitkin lapaluita. Mukava huomata ku perskannikat alkaa olemaan enemmän lihaksikaat ku hyllyvät hylkeet. Salin jälkeen pinnistys vielä ja kävellen kotiin tekeen palautusjuoma ( minttusuklaa.....uuuuuuhhh) ja kana-polarjuusto-vihersalaatti. Namsk! pitää vielä ottaa jotain protskua ku ei riittänyt toi määrä.

Nyt. yritän tehdä enkun tehtäviä.. ja tässä istun koneen ääressä kirjoittelemassa blogia. Kuitenki onhan se hyvä pitää taukoja... ( yks lause suomentaa...15min tauko.....lause....tauko...) tällä menolla saan tehtyä puolet ennen huomista. Iltavuoro vaan haittaa tätä kääntämistyötä.
Huomenna lenkki+ sali  ja taas kouluun. Ja järkkään tytön synttäreitä!  <3
morjens!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti