tiistai 20. elokuuta 2013

15.päivä; miten erillaisesti voikaan syödä kananmunia

Noniin 3. viikko lähtenyt käyntiin. Viikonloppuna meinasi tulla epätoivo kun alkoi tekeen niiiiiiin mieli tytön synttäreillä kaikkeja herrkkuja. Kuten suklaapiirakkaa, suklaakakkua, suklaamuffinsseja... Join vain kiltisti makeutusaine limpparia. Toisaalta olin ihan älyttömän tyytyväinen itseeni etten mennyt vain napsimaan kaikkea. Välillä kyllä tekis mieli vetäistä teetä ja leipää.
Olen siis vetäny munia ihan simona. Munta pursuaa korvista. Nyt on täytynyt käyttää luovuutta siihen miten ihmeessä saan munat alas kurkusta. Paistettuja munia, keitettyjä munia, munakokkelia, raakojamunia, silmät kiinni ja antaa mennä- munia. Sama juttu on rahkan kans. Ottasko rahkaa mustikoilla vai mustikoita rahkalla. Hmmm... no mustikoita ja rahkaa. Kerran tässä yks päivä yritin syödä plättyjä joita siis tein protskusta. Ou kaad. Ne lensi roskiin. Samoin protsku vanukasta.. * puistatus*

Onneksi ruoka voi soveltaa aika monella tapaa. Yks päivä tein kaalisoppaa josta lopulta tuli kaalimuhennosta mutta hitsin hyvää salaatti viikkojen jälkeen. Huomenna päräytän kasvis-broilerisosekeiton, ihan vedän sileeksi kaiken ja päälle raejuustoo.

Pakkaseen oon jemmannut herkkupäivälle 1 isomummon pullan ( vaniljakreemipulla) ja 1 suklaapiirakkapalasen. En ossaa päättää että mitä sitten vetelen muina ruokina. Voi toi vatsa sanoo siihen jotain jos vetäisen hampparin. Aika vähillä hiilareilla nimittäin menen. Eilen huomasin että himputti, mulla tippuu mun uudet farkut ja uudet rintaliivitkin ovat jääneet isoksi. Nyt voi hyvästellä siis boobsitkin eikös niistä lähde myös.

No,koulusta sen verran, että  Pääsin kuin pääsinkin enkusta läpi ykösellä ja nyt voin siirtyä ruottinkieleen...  Tie voi olla piiiiiiiitkä ja kivinen. Ykösellä sekin niin hyvä. Huomenna vapaata töistä joten mietinnässä on että heräänkö klo 6 lenkille. ..  NO EN!  lähden salille ja sitten teen jotain vähemmän mielenkiintoista kouluhommaa. Kouluki käydään läpi vaikka silimät kii.

Tänään vedin sali treenin. Jouduin lisään painoja! prässiä vedin 20kg jota en oo ikinä teheny. Käsipunteissaki alkaa olee 6-10kg.  Varasin hierojalle ajankin. Nimittäin takajalat on aika pumpisa kuten kädetkin.

Saunatontut huutelevat lauteille...  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti