maanantai 5. elokuuta 2013

1.Päivä: mihin sitä pisti pakaransa...?

Tänään se alkoi!10viikkonen setti. Huolella laskeuduin jo viikonlopun aikana kummalliseen olotilaan tietäen etten tule saamaan normaaleja herkkujani viikkojen aikana. Ja mitä ne herkut on... ööö.. ruisleipä, juusto. ai joo ne on muodostunu tänäpäivänä mun herkuiksi.

Tämä päivä on koostunut ruokavaliosta joka tökkii jo vastaan. Tarviin siis jotain ideaa ruuan tekoon. ( Joo olen käynyt amiksen ruokapuolen..)



Latasin kaapiin jotain purtavaa viikolle...

Näistä sitten vääntelen jotain tälläviikolla. Tais mennä ihan pieleen ekan viikon sapuskat mutta ei kait siinä.. Parasta tänään oli iltapalalla rahkaa , marjoja  sekä appelsiini sekä soijarouhetta sekaan.
Heräsin klo 5 aamulenkille. Älyttömän virkkuna töihin. Hohhoijaa..
Salilla käväisin töiden jälkeen. Vetäisin 20min setin. mietin vain että aha, tässäkö se oli. No, ehkä tämä tästä paraneee. Tai pahenee..  Olinpa sitten melko väsyny ja sammuin sohvalle. Ehkä lähden nukkumaan ja huomenna toinen salipäivä.

2 kommenttia:

  1. Hei,
    Fitfarmin diettailijat eivät saa ilmoittaa tarkkoja ruokamääriä kuten "rahkaa 250g, marjoja 200g " blogeissa. Aineksista saa puhua, mutta ei määristä. Ihan vaan vinkkinä, ettei koidu ongelmia. :)

    VastaaPoista
  2. ups.. kiitti vinkistä. teempä hiukan muutoksia tekstiin. jos vielä voi..

    VastaaPoista