torstai 10. lokakuuta 2013

10 viikon lopputulos: Paino tavoitteessa ollaan, lihaksia tullut, ruoka terveellisempää.

10 viikon aikana on tapahtunut kaiken näköistä ropassa. Salilla tullut asuttua ja reenejä tehdessä oksettanu, vituttanu, ahdistanu, itkettäny,nauttinu ja silti sinne haluten uudelleen.
 2 viimeistä viikkoa menny sairastaessa mutta koulun ohella pieni lepo ei ole ollu pahitteeksi.  Tänään koklaan käväistä salilla siirtään puntteja jos vaikka onnistuis...

Paino
lähtöpaino oli 64.5 siinä huitteilla. no se on ollu vuoden alussa  65kg korkeimmillaan. Sieltä se on nyt pikkuhiljaa tippunut ja  tänään ! TÄNÄÄN SE OLI 59,9KG!!

Lihaskasvu
sitä on tullut ihan soppelisti mutta vielä on tekemistä mm. jaloissa. Yläroppaan tulee nopeammin lihasta  kuin alas. Vatsalihakset näkyy jos aamulla sitä katsoo... ;)  .  Laitan loppukuvat piakkoin kun saan ne otettua.

Ruoka
on muuttunut terveellisemmäksi. Päivittäin menee proteiini pitoista sekä tuoretta vihannesta lihalla. Hiilareita ei niinkään mutta lisäsin sitä tossa viikon 6 jälkee jaksamisen vuoksi. Alkoipa paremmin jaksamaan. Söin ehkä leivän ruualla tai lisäsin pastaa/riisiä/perunan.  Hiilarista kun meikä väsyy totaalisesti jos sitä on liikaa. Mutta ruokavalion ja lisäravinteiden ( omega, C-vit, D-vit ja B-vit) ovat antaneet lisäpotkua opiskeluun ja saliharjoitteluun. Toki olen käyttänyt palkkaria, lataria ja protskujuomaa salipäivinä. Protskujuomaa välipana ellen sitten proteiinipitoista rahkaa ole ottanut.


Tämän päivän lounas...
..kun vatsa ei täyttynyt vetäsin vielä tän.

 Tein tossa päiväruuan mutta piti vielä tehdä salaatti sen jälkeen, että saa mahan täyteen. No onneksi on kohta välipalan aika.  Eilen vetäisin 2 broilerinkoipee ja ehkä noin 200g salaattia. Velipoika kysyi että meinaanko syödä noi kaikki? no totta hitossa. vielä jäi nälkäkin.


Liikunta
liikkuminen lisääntynyt 100%, lihaskasvu näkyy ja paino tippunut kuten suunnitelmissa oli. Aint oastaan polvi ei tykkää juoksusta. Joten juoksut on varmaan juostu. Lenkillä tulee käytyä kun ei ole lentsupäällä. Ja viehän tämä opiskelu ja harjoittelut osansa jaksamisesta. Mutta sitä niin aina odottaa että pääsee salille tuulettaan aivoja koulusta ja harjoitteluista.

Jaksaminen
Jaksaa todella hyvin. Väsymyksestä ei ole tietoakaan.. no ehkä joskus. Mut on piristynyt paljon 10 viikon aikana. Olen oikein ihmetelly että syyskuussa kun kuljin oulussa harjoittelussa päivittäin (200km edestakaisin ja heräämiset aamuvuoroon klo 4)  niin eipä hirveesti ole väsyttäny. Ennen piti poiketa ostaan enrgiajuomaa. Ei nyt. Muutenkin on sellanen pirtsakkaampi olo. noei nyt ku lentsu..

Jatko tästä eteenpäin...
ajattelin että jatkan tätä kun tää tuntuu olevan oma juttu. Painon ei tarvi tippua enää kovin ja eipä se tipu jos sitä rasvaa muuttaa lihakseksi. Tavoitteena on kiinteytyä ja voida hyvin. Kokonaisvaltaisesti.

Haen siis personal treineriä joka tekis mulle hlökohtaisen suunnitelman rasvanpolttoon ja lihaskasvuun sekä ravitsemukseen. Jos en sellaista saa tai löydä teen sellaisen itse.

Moiii..





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti