perjantai 20. syyskuuta 2013

Kinkkukiusausta ;)

Saliaamu. klo 9 avasin salin oven. Aloitin aamun siis kahvakuulilla. On vain mukava huomata kun tankkauspäivän jälkeen on alkanut virtaa taas löytymään. Ja lisäsinkin ite vielä päiväruokaan joko leipää tai muuta hiilaria. Kummasti jaksaa ajella ouluun ja kotiin takaisin. Aerobiset reenit on kyllä jääny vähemmälle kappas vaan aikaisen heräämise takia ja muulloin en sitten jaksakkaan. Tänään olisin voinut lähteä mutta harmi ku satoi *seli seli*. Sen vuoksi sitten kiusasin kinkkuja vaakaprässissä aloittaen 80kg:lla ja vähentäen. Saatoinpa tehdä jopa 100 toistoa elle jopa hiukan enemmän. Vatsapalasia rääkkäsin laitteessa extrana 25kg 2x25. Uh!

Kävelin eilen töissä portaita, jalassa ostamani farkut joskus vuonna kirves ja nappi. Eli silloin ennen kuntoilun alkua. Huomasimpa noustessani, että nehän tippuu jalasta. Onneksi nyt sentään oli päällä pitempi paita.
Peilikuvasta näkyy timmimpi nainen ku puoli vuotta sitten. Fiiliskin on paljo energisempi, ei sellanen vötkäle olo.
Paitsi että toi ajaminenhan se 200km päivässä on ihan ahterista. 

nyt vain tarvisi sellasta hierojaa joka möykkyyttäs selkää ja pakaroita kunnolla! olisko ehdotuksia/ehdokkaita???  no muutama tulikin heti mieleen.. silti otan vastaan nimiehdotuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti