keskiviikko 18. syyskuuta 2013

viikko 7. laskusta nousuun!

Tankkauspäivä vierähti ähkyssä ja sitä seuraava viikkokin hiilaripöhössä. Ei toiminu mikään, ei salilla käynti, ei koulu, ei harjoittelut, ei vatsa. Seuraavalla viikolla, eli itse asiassa viime viikolla vai oliko toissa viikolla..hmm.  oli vaikea palata takaisin samaan ruokavalioon. Hiilareita vähennettiin ja tuntui että nekin mitä sillä hetkellä söin olivat todella vähäisiä. Joten päätin ottaa rennon otteen tähän ruokaan. Lisäsin leipää. Herranen aika. Eikö kuullosta  ihan hirvittävältä Ennen vetäny leipää lulleen että se loppuu maailmasta. . Nyt syön leipää jonkun verran tai vaihtoehtoisesti pastaa/pottua tms. hiilaria, että jaksan tehdä nää harjoittelut Oulussa.

Harjoittelun aikana piti ihan alkaa miettimään että minkähän takia mä tätä teen. Kun en oikeastaan edes halua mihinkään bodyfitnes kisoihin tai mitään rasvatonta roppaa. Johan se nyt kätilöllä pitää olla muutama rasva siivu nätisti pakarassa. Näin ku olen tuota alaa käynyt niin naisen roppaan kuuluu rasva, sopivasti. Muutoin hormoonitoimnínta heittää. Mulle se nyt on oikeastaan sama sille harmooneille kun muksuluku on täys. Vaan onhan se kiva kiukutella puolisolle kaikesta niin että itteeki ärsyttää se kiukuttelu. Sille ei vaan voi mitään, naiset nyt vaan on tällasia. 

Olin kaksi yötä pois kotoa. Mikä huono äiti. Tuli tänään kotiin ja odottelin muksuja tulevaksi koulusta. Se, että käväisevät heittään kamat johonki lähestulkoon lähelle omaa huonetta niin hävisivät sen siliän tien. Olipa niillä ikävä..  Ja eiku salille. Vaan olipa se  sali sitten rankka tänään. Ihan pumpissa oli koko roppa ja varsinki kädet. 

Mukavahan se oli kun Tapsa, kuntosalimme omistaja, sanoi että on sulla muute lihakset kehittyny jvoi hirrveee. Pitihän se vähän hymyillä ja iloisena lähdin liiteleen kulmasoutua tekeen isolla tangolla +20kg. Muita painoja olenkin sitten lisännyt kun meinaa kehitys olla melko hurjaa. Aloitin nimittäin vaakaprässissäkin 30kg ja muita liikkeitä pelkällä isolla tangolla. 7viikkoa mennyt ja painoja seuraavasti:

vaakaPrässissä  s80kg
9kg käsipainoilla rintalihaksia, 
takareiden koukistajaa 20kg, 
maastaveto nyt on ihan nössöt isotanko+20kg mut selälle sopiva. 

huomenna töiden jälkeen uudelleen.... jos vaan jaksaa. Herätys on klo 4.15!! 
Että sellasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti